Viskerblad

Velg din bil

Søk etter bil

  Presiser valget ditt  
eller

Søk etter skiltnummer

Enkelt å kjøpe rimelige nye vindusviskere hos Mister-Auto

Vindusviskere blir fort glemt når det gjelder å vurdere sikkerheten til ditt kjøretøy. Det er vanligvis ganske enkelt å finne ut når de bør skiftes: Hvis du ikke ser veien gjennom regnet er det på tide å bytte de ut. I gjennomsnitt bør vindusviskere skiftes én gang i året, og nye viskere får du når som helst kjøpt på nett hos Mister-Auto. Fordi vi handler direkte fra leverandører, tilbyr vi priser som er opp til 60 % lavere enn hos en detaljhandel. De lave prisene er hovedårsaken til at vi er blant Europas ledende markedsplasser for salg av bildeler.

Hvordan finne ut om du trenger å skifte vindusaviskere?

Her er noen enkle tips til hvordan du kan finne ut om det er på tide å skifte ut vindusviskerne. Smuss, insekter, eksos, støv og olje er med på å svekke kvaliteten på vindusviskeren, og kan også medføre flekker og striper på frontruta. Hvis du merker at viskeren ikke klarer å fjerne dette, selv med spylevæske, tyder det på at du trenger å bytte den ut. Det kan være greit å sjekke gummikanten som går langs vindusviskeren med jevne mellomrom, siden denne har en tendens til å brytes ned av sollys og skiftende vær. Det er viktig å merke seg at vanlige vindusviskere ikke er laget for å tåle gjentatt eksponering av snø, is og annet ekstremvær, til det finnes det forsterkede vindusviskere. Hvis du merker at gummikanten har delt seg eller sprukket opp, er dette en klar indikasjon på at det er på tide med nye vindusviskerne. Hvis du lar gummikanten forfalle videre, risikerer du skader på frontruta i tillegg til at sikten kan bli uforsvarlig redusert. Hvis du legger merke til lyder fra vindusviskerne hver gang du skrur dem på, er dette nok et tegn på at de bør skiftes, noe som gjøres enkelt og billig på nett hos Mister-Auto.

Hvordan bytte ut gamle vindusviskere?

Det er ingen grunn til å vente med å bytte vindusviskere til det oppstår farlige situasjoner med dårlig sikt. Vi anbefaler at du skaffer deg et ekstra sett vindusviskere som du kan ha liggende tilgjengelig til enhver tid, i tilfelle situasjonen blir akutt. Hos oss kan du enkelt finne riktig type ved å søke på årsmodell, bilmerke og modell, så får du opp alle mulighetene du har når det gjelder din bil. Eventuelt kan du taste inn registreringsnummeret ditt, så vil Mister-Auto på bare sekunder finne din modell. Mange er flinke til å skifte vindusviskerne i frontruta med jevne mellomrom, men ignorerer bakruta. For å få en jevn ytelse, kan det være en god idé å skifte begge samtidig. Skiftingen gjøres ved å trekke viskeren opp til en vertikal posisjon, vri den vinkelrett mot viskerarmen til du ser hengslene. Du vil finne en liten tapp som låser opp viskeren, så du kan trekke den bort fra armen. Den nye viskeren settes på ved å tre armen gjennom hullet, bevege kroken gjennom hengselet og dytte dem sammen til du hører kroken smekke på plass.